Τι σας προσφέρουμε

Σας δίνουμε να δοκιμάσετε από πολλές ποικιλίες και μάρκες καφέ, για να διαλέξετε ποιός espresso σας αρέσει περισσότερο. Σας παρουσιάζουμε  πολλές μηχανές espresso, για να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στη χρήση και στις ανάγκες σας. Σας φέρνουμε τον αγαπημένο σας καφέ «στην πόρτα σας» με ένα τηλεφώνημα. Σας παρέχουμε διαρκές after sale support και σας μαθαίνουμε τα μικρά και μεγάλα μυστικά για να φτιάχνετε και να απολαμβάνετε εξαιρετικό espresso ή cappuccino με επαγγελματική ποιότητα. Σας παρέχουμε οδηγίες για τη σωστή χρήση της μηχανής σας espresso και φροντίζουμε το service και τη συντήρησή της, όποτε και αν χρειάζεται.

Αυτό που τελικά μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, είναι να νιώθουμε ότι σας βοηθάμε να αναπτύξετε καφεκουλτούρα!

 

Η αλήθεια για τον espresso!

Ο espresso είναι ο πιο υγιεινός καφές. Δεν είναι ο πιο δυνατός, είναι αυτός με την πιο γεμάτη γεύση.  Ένα φλιτζάνι γαλλικού καφέ έχει μέχρι και 200 mg καφεΐνη, ενώ ένας espresso μόνο 40 mg!  Αν είναι 100% Arabica, έχει ακόμη λιγότερη καφεΐνη.  Και όλα αυτά όταν η Σ.Η.Π. (Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα) καφεΐνης είναι 300 mg (πηγή : International Food Information Council).

 

Γιατί σας παρέχουμε χάρτινες ταμπλέτες espresso

Γιατί απαιτούμε για σας Αξιοπιστία, Ευκολία, Ταχύτητα και Καθαριότητα. Η ταμπλέτα είναι για τον καφέ espresso ότι είναι το φακελάκι για το τσάι! Εσείς δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τίποτε.  Oι ταμπλέτες espresso έχουν την σωστή ποσότητα καφέ (7 γρ.), μέσα σε χάρτινο   – και υγιεινό – φίλτρο, σε αεροστεγή συσκευασία.  Έτσι, ο καφές διατηρεί όλη τη φρεσκάδα και το άρωμά του. Επιπλέον, η όλη διαδικασία είναι πάντα εύκολη, γρήγορη αλλά και καθαρή: Δεν στάζει και δεν λερώνει τίποτε!

Πολύ σημαντικό είναι ότι, αν θέλετε να αλλάξετε μάρκα καφέ, δεν είστε δεσμευμένοι από την μηχανή σας.  Σχεδόν όλες οι εταιρείες διαθέτουν πλέον τον espresso τους σε χάρτινες ταμπλέτες.  Έτσι δεν χρειάζεται να αλλάξετε ή να πετάξετε τη μηχανή σας.

 

Ποιά μηχανή espresso να επιλέξω

Η μηχανή που θα επιλέξετε είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για να απολαμβάνετε πάντα έναν εξαιρετικό espresso, με αυθεντική γεύση, φίνο άρωμα και πλούσια κρέμα. Γι’ αυτό, οι μηχανές μας είναι επαγγελματικού τύπου, εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας. Έχουν πρακτικό μέγεθος, ιδανικό για μικρούς χώρους. Δεν έχουν καμιά σχέση με μηχανές espresso που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Είναι κατασκευασμένες με ειδικά, ανθεκτικά υλικά (μέταλλα, σωλήνες, group και κλείστρο) υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να αντέχουν σε υψηλή παραγωγικότητα. Διατηρούν πάντα κατάλληλη και σταθερή θερμοκρασία και πίεση έτσι ώστε να δίνουν κάθε φορά σωστό καφέ με πλούσια κρέμα.

 

Και αν χαλάσει η μηχανή μου;

Αν είναι κάτι απλό, θα σας δώσουμε τηλεφωνικές οδηγίες.

Αν χρειάζεται να σας επισκεφτεί τεχνικός, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την επισκευή επί τόπου για να μην σας στερήσουμε τη μηχανή και τον espresso σας.

Αν η μηχανή σας χρειάζεται μόνο αφαλάτωση, θα την κάνουμε επί τόπου μέσα σε 60’-90’.

 

Ως πελάτες της Espresso Coffee Services, δεν αγοράζετε μόνο καφέ.

ΕΜΕΙΣ εγγυόμαστε και ΕΣΕΙΣ απολαμβάνετε ολοκληρωμένη συνεργασία και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα :

  • σας παραδίδουμε την παραγγελία σας μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες

  • σας μαθαίνουμε τα μικρά και μεγάλα μυστικά για να φτιάχνετε και να απολαμβάνετε έναν εξαιρετικό καφέ, espresso, cappuccino, freddo ή άλλο ρόφημα

  • σας παρέχουμε οδηγίες για την σωστή χρήση των μηχανών espresso

  • σας στέλνουμε την  ,  το μηνιαίο newsletter μας

  • φροντίζουμε για το service και τη συντήρηση των μηχανών espresso, αν και όταν χρειάζεται και...

  • είμαστε δίπλα σας, για ό,τι χρειαστείτε, με ένα τηλεφώνημά σας